TRYGG SOM LEDARE

Ett personligt ledarskapsprogram med individuell coaching och alla verktyg du behöver.

 
TRYGG SOM LEDARE

Ett personligt ledarskapsprogram med individuell coaching och alla verktyg du behöver.

Efter många år inom branschen är det äntligen dags att presentera mitt alldeles egna ledarskapsprogram ”Trygg som ledare”.

Du är världens bästa ledare. Men vet du om det än? Det är svårt att vara chef. Och ännu svårare att vara en bra ledare. Jag vet hur du ska hitta nycklarna att lyckas!

Oavsett om du är ny i rollen eller har suttit på stolen ett tag kan verktygslådan för hur saker och (inte minst) människor ska hanteras kännas skramlande tom ibland, eller hur? Men tänk så här: det var du som fick jobbet. För att DU ÄR BRA. Du sitter på svaren! Det gäller bara att hitta dem – och eftersom dina svar är unika för dig kan du bli en alldeles unik och briljant ledare.

Gruppen kommer att bestå av 7–9 deltagare som  följer varandra genom den här spännande resan. Ni kommer att vara en mångfaceterad grupp i olika åldrar, från olika branscher och med olika erfarenheter. Men en sak har ni gemensamt – ni vill alla bli tryggare och mer kompetenta ledare.

Efter att ha jobbat med utbildning i många år har jag märkt att resultaten blir som bäst när vi kombinerar gemensamma utbildningstillfällen med individuella coachsamtal. Det är i de individuella samtalen som du får möjligheten att dyka djupt in i dina egna tankar och utmaningar, sätta egna mål och lära dig hantera de utmaningar som livet ger. Därför är det självklart för mig att inkludera den personliga aspekten i det här utbildningsprogrammet.

Jag tror starkt på att det är viktigt att komma bort från stadens brus när vi fördjupar oss i ämnen som dessa. Därför äger alla utbildningsdagar rum på vår konferensanläggning Stora Roten i Norra Bunn, endast 30 minuter från Jönköping. Denna plats var tidigare ett stall som vi förvandlade till ett hotell och konferenscenter år 2018. Här är du omgiven av grönska och vacker natur – en miljö som maximerar din inlärning.

 

ANMÄL DIG HÄR

Vad ingår i programmet?

  • Fyra heldagar med utbildning fördelat på fyra månader.
  • Fyra individuella coachsamtal med mig, Elin W. Carlsson.
  • DISC-profil
  • Fika och lunch.

Investering: Pris 46,000 kr per deltagare

Nya datum för hösten kommer:

INNEHÅLLET I KORTHET

Dag 1: Mitt Ledarskap

Denna första dag kommer att definiera din ledarskapsresa. Vi utforskar din nuvarande position, dina mål och önskningar. Vi analyserar olika ledarstilar och hur du kan navigera som chef över tidigare kollegor. Dessutom kommer du att upptäcka din DISC-profil med en särskild tonvikt på ledarprofilen, vilket ger dig möjlighet att anpassa din ledarstil efter din personlighet.

 

Dag 2: Feedback och konflikthantering

Denna dag handlar om att fördjupa oss kring feedback och att hantera svåra samtal och konflikter på arbetsplatsen. Vi kommer också att undersöka hur man motiverar sitt team och hanterar dem som inte presterar på bästa sätt.


Dag 3: Självledarskap och stresshantering

Självledarskap är nyckeln till framgång. Under den tredje dagen lär du dig att leda dig själv effektivt och hantera stress. Vi fokuserar också på time management för att öka din produktivitet och balansera arbete och privatliv.

 

Dag 4: Arbetsrätt och framtidsplanering

Den sista utbildningsdagen täcker viktiga aspekter av arbetsrätt och ger utrymme för alla att presentera sin slutuppgift. Det är också en dag för reflektion där du kan sammanfatta och lägga plan för kommande tid.

”Trygg som ledare” är din biljett till att bli en framgångsrik och självsäker ledare. Här får du teoretisk kunskap, praktiska färdigheter och stöd i din personliga utveckling – i ett och samma paket!

Anmäl dig här: