OM MIG

”Alla borde ha en Elin”, säger många. Det stämmer. Jag blir ofta ihågkommen för att vara personlig, inspirerande och genuin. Och det är jag stolt över! Jag brinner för möten med människor – att få guida till att hitta rätt i ledarskapet, i en organisation eller i livet i stort. För jag vet hur svårt det kan vara, särskilt som ny chef.

 
OM MIG

”Alla borde ha en Elin”, säger många. Det stämmer. Jag blir ofta ihågkommen för att vara personlig, inspirerande och genuin. Och det är jag stolt över! Jag brinner för möten med människor – att få guida till att hitta rätt i ledarskapet, i en organisation eller i livet i stort. För jag vet hur svårt det kan vara, särskilt som ny chef.När jag blev chef första gången var jag 25, hade sakkunskapen men ingen erfarenhet av att vara ledare. Hur många fel jag gjorde? Massor! Sedan gick jag ett ledarskapsprogram och fick de första, värdefulla verktygen. Hittade mitt sätt att leda, som jag sedan har utvecklat vidare under mina år som HR-chef och konsult.


Jag är även utbildad coach och har en magisterexamen i psykologi. Med detta i ryggsäcken kan jag hjälpa dig och ditt företag, enskilt eller i grupp, att växa och bli starkare som ledare och organisation. Jag kommer in med kunskap, engagemang och energi. En personlig stöttepelare från första kontakt och genom hela resan. Jobbet gör vi tillsammans.


CERTIFIERINGAR

Hör av dig så hittar vi din väg framåt!