STORA ROTEN


Varmt välkomna till konferensanläggningen Stora Roten i Gränna. 

Sökandet efter den perfekta platsen för er nästa konferens behöver inte vara komplicerat. Välkommen till vår exklusiva konferensanläggning i hjärtat av Gränna/Bunn – en plats där harmoni och prestation möts på elegant vis. 

Omringade av den vackra svenska naturen, erbjuder vår anläggning en fridfull atmosfär som är perfekt för fördjupning och kreativitet. Inget kan jämföras med att hålla möten med utsikt över våra grönskande omgivningar.

Vår anläggning är inredd med omsorg och elegans. Varje detalj är noggrant utvald för att ge er den högsta komforten och stilfulla omgivningar att arbeta i.

Faciliteter och Aktiviteter: Vårt stall, som är ombyggt till konferens- och hotell år 2008, erbjuder tre sovrum med totalt sex sängplatser. Behöver ni fler sängplatser, har vi samarbete med närliggande hotell. Vårt konferensrum rymmer nio personer med möjlighet till större grupper upp till 25 personer. Vi erbjuder även utomhusaktiviteter som femkamp och lerduveskytte för en oförglömlig konferensupplevelse.

Kvalitet hela vägen är viktig för oss och därför har vi ett tätt samarbete med kock Rickard Nilsson som driver Restaurang BYN i Aneby. 

Kunskap och Energi: Vill ni även fördjupa er kunskap och öka energinivån under er konferens? Jag är tillgänglig för att guida er inom områdena ledarskap, feedback, coaching, kommunikation och stresshantering. Tillsammans kan vi göra er konferens ännu mer meningsfull och berikande. Besök vår hemsida för mer information och bokningsdetaljer!

 

 

Gör din bokning här;