NORDISK MÖBELKONST 

Vi strävar efter att gå bortom trender och istället forma en hållbar framtid

Tre ska bli fyra

Jag har fått i uppdrag att hitta en ny butikssäljare till Nordisk Möbelkonst.

Låt oss höra vad ägarna säger om företaget;

"Sedan starten för snart 15 år sedan har vi hunnit växa ordentligt och hittat vårt sätt att arbeta. För att uppnå en bättre balans söker vi nu vårt fjärde ben - en butikssäljare - som kan komplettera vårt team. Vårt nuvarande team består av oss, Anders och Roger, grundare av Nordisk Möbelkonst, samt vår kollega Philip."

 

LÄS MER HÄR

Om tjänsten?

  • Vi söker en driven och kreativ person med stor passion för arkitektritade möbler
  • Butikssäljare på 50-100 %
  • Sista ansökningsdag 31 juli. 
  •  Skicka in CV med personligt brev.

Tjänsten kan tillsättas i förtid, så skicka in din ansökan till elin@elweca.se. 

Var med på vår resa och forma en hållbar framtid med tidlösa möbler. 

 

MER INFO

Sedan starten för snart 15 år sedan har vi hunnit växa ordentligt och hittat vårt sätt att arbeta. För att uppnå en bättre balans söker vi nu vårt fjärde ben - en butikssäljare - som kan komplettera vårt team. Vårt nuvarande team består av oss, Anders och Roger, grundare av Nordisk Möbelkonst, samt vår kollega Philip.

 

Vi strävar efter att gå bortom trender och i stället forma en hållbar framtid

Arbetsuppgifterna kommer att vara mångfacetterade. Du kommer att växla mellan att guida kunder i deras val av den perfekta matplatsen, organisera lagervaror och leveranser, till att brainstorma nästa butiksevent. Variationen är nyckeln, och vi sätter kundens upplevelse högst på vår agenda.

Vi behöver någon som är trygg, tar egna initiativ och driver både sig själv och butiken framåt. Vi betraktar oss själva som motpolen till trender och strävar efter att främja en hållbar konsumtion och produktion. Att förmedla detta synsätt på ett sympatiskt och förtroendeingivande sätt är av stor vikt för oss.

 

Du har passion för arkitektritade möbler precis som vi

Vi förväntar oss att du delar vår passion för god form och att du har erfarenhet som säljare inom branschen eller liknande områden. Din brinnande entusiasm för försäljning, kvalitet, service och kundnöjdhet är ett måste, liksom din ärlighet - något som vi och våra kunder värdesätter högst. Du är en engagerad person med hjärtat på rätt ställe. Tjänsten är på mellan 50-100%.

Skicka CV till elin@elweca.se.